Post by frenisinange on Mar 7, 2022 18:32:42 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ War of Rafts: Crazy Sea Battle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War of Rafts: Crazy Sea Battle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpjas glitch kristāli ▞▞▞
▞▞▞ War of Rafts: Crazy Sea Battle 2022 version ▞▞▞
War of Rafts: Crazy Sea Battle Arkádové ujn
Pārāk daudz reklāmu
Exploration Lite Craft APK 1.1.5 Download Android
Šīs spēles ir ok, bet reklāmu ir nedaudz daudz, un tālruņa zvanīšana ir kaitinoša, piemēram, vai es saņēmu īsziņu, nē, spēles skan un jūs spēlējat mazliet, bet es domāju, ka jums ir jāveic viens posms (5 apakšposmi). saglabāt, jo es pārtraucu spēlēt pēc tam, kad man bija kaut kas jādara, un tas tika atiestatīts pirmajā vietā, bet nedomājiet par spēli
War of Rafts: Crazy Sea Battle - Jaunākā Versija Android ...
Labi, bet reklāmas ik pēc 2 minūtēm
Ļoti labi Tā nav grūta, tāpat kā dažas spēles, tas nekaitē jūsu smadzenēm, spēlējot, tas neliek domāt, ka uzvarēt, tas ir jautri un viegli, tāpēc to ir jautri spēlēt.
Kā liecina, bet Daudz reklāmu
Man patīk šī spēle, un man nav problēmu
Pārāk daudz papildinājumu. Jautri.
Es to iesaku, jo ir pievienots katrs līmenis, kas nozīmē, ka jūs neapstājas spēles laikā, un tas ir arī patiešām jautri!
Tas ir tik forši / kad es sasniedzu otro līmeni, es saņemu Džokpatu, es labi žurku 5 zvaigznes šī ir super/ laba spēle šī spēle ir ļoti laba!!!/ man ir daudz armijas, tā ir laba spēle!/ Puiši, lejupielādējiet tagad šī ir tik laba!/ I negribu šo spēli/ šī spēle ir ļoti laba/
Forša koncepcija, taču spēle ir tikai kustīga ar nelielu atdevi lielākajā daļā spēles
Reklāmas uzreiz. Reklāmas bieži. Īss līmenis. Tad reklāma. 30 sekundes spēles. Tad reklāma. Reklāmas reklāmas reklāmas.
War of Rafts: бой на плотах Аркади uewt
Es domāju, ka tā ir vienkārša arkādes spēle, kurā ir dažādi torņi uz plostiem. Ikviens, kuru spēlētājs izglābj, pievienojas un paliek kopā ar spēlētāju, līdz tiek piedzīvota sakāve. Medicīniskais tornis ir bezjēdzīgs, un radītājiem patiešām ir jāsamazina papildinājumi. Un cik ilgi ir šie papildinājumi. Tāpēc es piešķiru tai 3/4 zvaigžņu vērtējumu.
Pēc kāda laika kļūst garlaicīgi 2 1/2 zvaigznes
Lejupielādēt War of Rafts: Crazy Sea Battle (war.of.islands) APK 0.27.05 ar ... radīja CASUAL AZUR GAMES izstrādātāju komanda, kas žanrā Arkādes spēles.
Ideja ir radoša, bet reklāmas ir visur.
Jauka spēle, bet tajā nav reklāmu
Exploration Lite Craft - ir Android App, kas pieejami mūsu veikalā. ... Pixel Gun 3D - Battle Royale APK ... War of Rafts: Crazy Sea Battle APK
Es neesmu spēlējis spēli dažus mēnešus, es ieeju, tur ir izmaiņas, un tagad es nevaru uzvarēt līmeni. Man patiesībā nav iespējams uzvarēt. Iznīcinot citu plostu, jums ir mazāk nekā tad, kad jūs sākāt
Spēlēja pirmo posmu. Iziet pirmais posms un spēle palika ielādes ekrānā. Spēle tika aizvērta un mēģināta vēlreiz, un tā atkal palika ielādes ekrānā.
Šī spēle ir kaut kas atkal un atkal. Jūs skatāties reklāmu, jūs spēlējat, jūs uzvarat, jūs skatāties reklāmu.
Tiešām laba reklāmas spēle, labas vadības ierīces
Labi, bet slikti ar pastāvīgiem papildinājumiem
Šī ir patiešām ļoti laba spēle
Last Pirate: Island Survival Выживание и пираты Приключения uov
Šī spēle ir vienkārša, brāl, lejupielādējiet to tagad, es piešķiru tai 5 zvaigznes, un to ir ļoti viegli spēlēt!
0/10. PĀRĀK DAUDZ REKLĀMU.
Pavadīja vairāk laika, skatoties reklāmas, nevis spēlējot īstu spēli..atinstalēja..
Tā kā reklāma dažkārt traucēja spēlei ātri kļuva garlaicīga, un tas bija neparasti, bet es domāju, ka mierīgs cilvēks ar to vienkārši izklaidētos.
Diezgan jautri, bet pārāk daudz reklāmu. Spēle varētu izmantot vairāk bagātības; katra kārta jūtas vienāda, un tas ir pārāk viegli
Nav briesmīga spēle, bet... katrs līmenis ir tieši tāds pats! Tā jautri, piemēram.. 3 dienas.
Garlaicīgi mainīs manu vērtējumu, kad saņemsiet īstus spēlētājus, nevis robotus
Spēle ir jautra, taču nav līmeņa uzlabojumu. 2. Vāc dārgumu kastes, bet neizmanto tās. Tie tikai uzkrājas. 3. Spēlējot, vācot sarkanas krāsas kastes. Kas tie ir un kam noder? Tāpat manā prātā ir daudzas lietas.
Kad esat pabeidzis 1. posmu, spēle tiek bloķēta vai apstājas un netiks pārieta uz nākamo posmu neatkarīgi no tā, cik reižu noklikšķināsit uz "nākamais posms", es esmu atinstalējis un instalējis vairākas reizes, un joprojām tas pats. Jautra spēle pirmajā posmā, bet tas arī viss.
Tiešām izbaudu spēli, un tad pēkšņi es nevaru pārvietot savu plostu ap līmeni. Mēģināja pārstartēt un nekas nedarbojas. Tiešs kauns, jo man patīk spēlēt spēli
Lejupielādēt Finding Blue Free (KOR) APK 1.2.5 - jaunāko versiju
Laba spēle Bet piešķiriet reklāmai vietu. Nerādiet reklāmu pēc katra līmeņa, vismaz atstājiet vietu un rādiet reklāmu pēc 3-4 līmeņiem. Pārāk daudz reklāmu nenāk par labu jūsu lietotnei.
Es redzu, kur viņi smēlušies iedvesmu, un man ļoti patīk ideja, tikai vēlos mazāk reklāmu un mazāk kavēšanās.
Šī ir ļoti jautra spēle, kuru es ieteiktu
Spēlējiet ar ieslēgtu lidmašīnas režīmu, un spēle kļūst pienācīga. Bez tā ir reklāmu slazds, kā jau citi minēja.
War of Rafts: Crazy Sea Battle Arkádové ujn
Man patīk šī spēle, bet ne reklāmas, tāpēc es samaksāju 3 USD, kas šķita saprātīgi. Man ir jautājumi izstrādātājam. Ko nozīmē josla ar galvaskausu, kas ik pa laikam piepildās un samazinās līdz tukšai? Vai ir iemesls izvairīties no mīnām; tie uzsprāgst, kad sit, bet neizraisa bojājumus? Nedaudz atsauksmes. Kad spēle apstājas starp "posmiem", šķiet, ka ir nevajadzīgs pārtraukums pat bez reklāmām. Es arī jūtos skumji, kad panāku līmeni, bet nevaru atgriezties, lai savāktu peldētājus.
Viss, ko vēlaties no šīs reklāmas, ko redzat, spēlējot citas salu spēles, kas uzbrūk citām salām, izņemot to, ka šī spēle nav vairāku spēlētāju spēle vai vismaz šķiet, ka tajā ir daudz reklāmu, tāpēc, ja vien jūs nemaksājat par noņemšanu, ja es to nebaudīšu patiešām skumji, jo šī ir tāda spēle, kuru vēlaties redzēt, jo tā ir tāda spēle, kuru būtu jautri spēlēt stundām ilgi, jo tā ir neprātīgi jautra
Jautri, taču nepieciešami daži labojumi. Zaudēšana ir tik animēta un dramatiska. Uzvara šajā ziņā ir vilšanās. Dažreiz dound avārijas, plosti un salu laukumi jūs nevarat savākt un bumbas nav nekas, nav animācijas vai bojājumu. Pārskats ir mainīts pēc vairākiem labojumiem. Paldies, ka izlasījāt.
War of Rafts: бой на плотах Аркади uewt
Vienkārši jārāda mazāk reklāmu un jāiegādājas lētāk
Šī spēle ir sūdīga. Vislabākā viltus reklāma. Boss ievada algoritmu, kas, šķiet, ir balstīts uz laiku, un, ja nevarat atrast pietiekami daudz plostu un izglābt pietiekami daudz cilvēku, pirms tie iznāk, jūs zaudējat un jums ir jānoskatās 30 sekunžu pievienošana, lai mēģinātu vēlreiz. Izvietojums šķiet nejaušs, tāpēc veiksmi. nulles zvaigznes, ja šī lietotne ir pelnījusi, bet es iedevu vienu, lai varbūt viņi varētu uzlabot. Nevainoju izstrādātājus, vainoju naudas izsalkušos debīlos, kuri atļāva visu, kas spēlē, un domā, ka tā iegūs vairāk naudas.
lejupielādējiet Ninja Rope Swing, izmantojot Effulgence ...
Tā ir Labi spēle, kas ir viena no tām neprātīgajām laika patērētājiem. Milzīgā problēma ir tā, cik neprātīgi tā ir pārpludināta ar reklāmām. Jūs zināt, ka reklāmu vietā katrā cīņā varat ļaut puisim pabeigt kārtu pirms reklāmas. Es uzskatu, ka izstrādātājiem maksā par to, cik reižu viņi var jūs nokļūt veikalā, lejupielādēt citu. Es kaut ko izdzēšu pirms tā aizstāšanas ((jūs mani atradāt šeit) jā). Tā ir laba spēle, ja jums patīk skatīties reklāmas. Es atvainojos, ka ir laiks 4 man 2 atrast vēl vienu mīnus vismaz 80% reklāmu
Labs laiks ir daudz reklāmu, taču to ir jautri un viegli spēlēt
Labi
Patiesībā uzvedas kā reklāmās. Par to pilnas atzīmes. Tomēr vienā līmenī jūs uzveicat tikai 2 pretiniekus, tad vienmēr jāsāk no jauna. Tas kļūst garlaicīgi.