Post by frenisinange on Mar 7, 2022 18:29:37 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Craze: Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Craze: Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha çox xal hack ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Craze: Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Mən oyunu bəyənirəm, lakin əlavə həyatlar və bonuslar əldə etmək çox çətindir. almağa davam etmək üçün çox bahadır. oxşar oyunu başqa yerdə axtaracağam. 😣 2/15- bir dəst var, dup chg geri qaytarılmır. 2/7/19- Mən bir şey almağa çalışdım və o, məndən iki dəfə ödəniş etdi, lakin ƏŞYALARI HEÇ ALMADIM! Müştəri xidmətindən hələ ki, cavab yoxdur. 😠😠
əla oyun sizin üçün rahatdır
yaxşı oyun olardı amma HƏR ZAMAN çökür. İndi də məni proqramı yeniləməyə məcbur edir, lakin o, yenilənməyəcək. O, məni nəzərdən keçirmək üçün bura göndərir ki, siz də buradasınız. Bu mənim ikinci cəhdimdir, çünki birincinin ortasında qəzaya uğradı. Bundan əlavə, bilet üçün artıq məğlub olduğum səviyyələri təkrarlamağa nifrət edirəm. Bir ölkədə həddən artıq səviyyə var və mən oynadığım ölkəni seçmək istərdim.
Bu oyun məni cəhənnəmə qıcıqlandırmağa başlayır, donur və bağlanmağa davam edir... bu problemi həll edə bilərsiniz 😤
Çox heyrətamiz idi!!!! OYUN əla qrafikaya malikdir... bir növ çətin olsa da, yenə də keçər... onun bu qədər səviyyəyə malik olması çox xoşdur...Mən sadəcə onların növbəti yeniləməsini arzulayıram Manila, Filippin... Mən mağazada hansı yeməyin olduğunu görmək istəyirəm.... Bu oyun mənim üçün çox maraqlıdır və onu hamınıza çox tövsiyə edirəm... Sadəcə olaraq bir az səbr lazımdır. çünki bu cür çətin hahaha.... Oyundan həzz alın!
Elaaa
Çox əyləncəli və asılılıqdır! Kaş ki, yeməyi kimin alacağını diktə etmək üçün bir yol olsaydı. Tapdım ki, qəzəblənən müştəri üçün əşyalar düzəldirəm və yeməyi başqası ilə bitir.
Əyləncəli oyun, amma özünüzə bir yaxşılıq edin və başqa bir oyuna aludə olun. Bu oyun oynamaq və yeni səviyyəyə yüksəlmək üçün sizi gündə bir neçə dollar xərcləməyə məcbur etmək üçün nəzərdə tutulub! Və hələ də reklamlara baxmalısan! Siz səviyyəni qazanmağa yaxın ola bilərsiniz və vaxt bitər. Turu tamamlamaq üçün sizdən qaşıq almanızı xahiş edir və siz hələ də itirirsiniz! Sökmək!
Mən ona 3 ulduz verirəm, çünki internetiniz pisdirsə, sadəcə olaraq xəta deyir və sizi qovur -1 ulduz (YENİLƏNİB) Mən bunu indi başa düşdüm, amma bir dəfə səhv deyir və sizi qovduqdan sonra içəri girəndə ürəyini itirmisən səbəbsiz -1 ulduz.
Əla oyun, yalnız tənqid ondan ibarətdir ki, siz oyunu əldə etdikcə əlavə yardım olmadan keçməyi demək olar ki, qeyri-mümkün edir. Sadəcə səbr edin, çünki onlar heç bir şey almadan edilə bilər.
Oyun tamam. Hər kəsə xidmət etdikdən sonra yenə də itirə biləcəyinizi bəyənmirəm, çünki daha çox müştəri yoxdur. Mən də hiss edirəm ki, oyun həddindən artıq donur və bəzən nə edəcəyimi çaşdırır. Yemək bişirməkdən həzz almaq üçün mütləq köhnə yemək oyunlarımı yüklədim. Bu daha yaxşı ola bilərdi, başqa işim olmayanda oynayıram
Xərclədiyim pulun miqdarına görə bu oyunu dayandırmaq niyyətində idim. Amma əyləncəli oyundur. Hər oyun pul xərcləməyinizi tələb edir! Mənim yeganə problemim hər kafenin səviyyəsinin miqdarıdır. Mənə elə gəlir ki, səviyyələr tez-tez təkrarlanır. Bir müddət sonra cansıxıcı olmağa başlayır.
Indiye qeder oynadigim en gozel yemey oyunudu
Müəyyən səviyyələri keçmək lazım olduqda bu oyun gülüncdür, bu oyun sizi əlavələr almağa məcbur etməyə çalışır, beləliklə siz oyuna davam edə bilərsiniz. Onlar bunu sizə bəzən gündəlik tapşırıqlar vasitəsilə əldə edə biləcəyiniz əlavələri verməməklə edirlər. Mən bu oyundan həzz alırdım, lakin pulsuz davam edə bilməmək seçim deyildi. Həmçinin bu oyundakı əksər səviyyələr səviyyəni ədalətli şəkildə tamamlamaq üçün sizə kifayət qədər vaxt və ya kifayət qədər müştəri vermir. Burada bir gündəm var və bu, oyunçunun oyundan həzz alması üçün deyil
Yeni versiya gözlərimi ağrıdır. Hər şey çox kiçikdir.
Əvvəllər bu oyunu sevirdim, həkimdə olanda və ya boş vaxtım olanda gedirdim, yenilənənə qədər indi o, 10 dəqiqə çəkir, yükləmək üçün bəlkə də daha çox vaxt tələb olunur və məni dayandırmağa davam edir Köhnə versiya üçün darıxıram
Silinmə və quraşdırma üçün bir neçə cəhddən sonra bu oyun yüklənməyəcək. Mən həqiqətən oyunu yaşayıram, lakin bu davam edərsə, bu gündən sonra cəhd etməyəcəyəm.
Cooking Craze: Restaurant Game Arkada npc
Telefon yeniləndikdən sonra çökdü
Bu günə qədər ən çox sevdiyim oyunlardan biri olub. Ona görə də oynamağa gedirəm və deyir ki, zəhmət olmasa, oyunumu yeniləyin. Mən tamam seçirəm və oyun mağazama daxil olanda yeniləmə seçimi yoxdur. Sadəcə Sil və ya Aç. Mən proqramı saxlamağa məcbur etdim və hətta sildim və yenidən quraşdırdım, lakin o, yenə də yeniləmək üçün mənə eyni mesajı verir. yeniləmə düyməsi necə və haradadır??? Mən, həqiqətən, onu tamamilə silmək istəmirəm.
80-ci illərdə səviyyələrə çatana qədər bu oyunu oynamaqdan həzz alırdım. Burada məhdud sayda müştəri ilə müəyyən dollar məbləğinə çatmalısınız. Düşündüm ki, hər şeyi səviyyəyə qaldırsam, nəticədə bu səviyyələri keçə biləcəyəm, amma təəssüf ki, belə olmadı. Mən cəhd etməkdən yoruldum. Mən başa düşmürəm ki, niyə qəsdən məğlubedilməz bir səviyyəyə çatırsınız.
Cooking Craze: Restaurant Game Arkada npc
Mən həmişə daha çox sikkə toplamaq üçün "New York City"də əlavə növbə səviyyəsində oynayıram ki, təkmilləşdirmələri birdən ala biləm (yenisi olduqda). Amma o, "Parisə" köçdükdən sonra bütün sikkələrim yox oldu, ona görə də biz elə bil yenidən SƏVİYYƏ 1-dən başlamalıyıq (yalnız fərq şəhərdə və onun satdığı yeməkdədir). Mən belə deyirəm: "NİYƏ MƏN BÜTÜN ƏLAVƏ NÖVBƏTİ OYNARAMA VƏ BÜTÜN BU ZAMAN OYNAMAĞIMI ORTADA XƏRCLƏYİRƏM??? BUNUN BAŞA DEYİLDİR!". Bilirsiniz, o qədər məyusedicidir ki, mən bu oyunu indi silirəm
Cooking Craze: Restaurant Game Аркаде nigf
Vay, sürətli cavabınız üçün təşəkkür edirik. Problemim 24 saat ərzində həll edildi! Etəcəyiniz bu son yeniləmə oyunumu alt-üst etdi! Cavabımı seçdikdən sonra o, dəfələrlə "hansı oyunu saxlamaq istərdiniz" deyə soruşur, o, sadəcə başlanğıc ekranına qayıdır və yenə eyni lənətə gəlmiş sualı verir! Mənə oyun oynamağa icazə verməyəcək!
Mən bu oyunu yalnız ona görə verdim ki, iki üç gün əvvəl mən çox yaxşı oynayırdım, lakin birdən 93 və 100-cü səviyyədə çoxlu problemlərlə üzləşdim və yüzdən çox ola bilmədim və sonuncu mərhələdə Mən Sakramentodayam və ya buna bənzər hər halda uzun sözün qısası Müştəri xidmətləri ilə əlaqə saxladım, onlar hələ də problemi həll edə bilmirlər boşa xərcləmişəm və ya bu oyuna çoxlu pul qoymuşam. 6 aydır hər halda inanıram və hələ də bir araya gələ bilmirlər
Qutted!! Nyu-York səviyyəsini 180000-dən çox sikkə ilə başa vurdum, onları Paris səviyyəsinə köçürə biləcəyimi düşündüm... amma yox... köçürmə mümkün deyil... və indi... təkmilləşdirmək üçün heç bir seçim olmadan başlanğıcda ilişib qalmışam. çünki əsas avadanlıqla kifayət qədər qazana bilmirəm... Transfer seçimi əlavə edilməli və oyunun sürəti yaxşılaşdırılmalıdır... bir addımdan digərinə çox uzun gözləmək Zəhmət olmasa düzəldin
Çox xoş, çətin, SƏS (ASMR pərəstişkarları üçün) və musiqi təfərrüatlarına diqqət yetirir, bezdirici və ya diqqəti yayındırmır. Bu tip oyun üçün bundan daha yaxşısını tapmaq üçün mübarizə aparardım. Heç vaxt keçə bilməyəcəyim, lakin cəhd etməkdən həzz alacağım 100 milyard səviyyə də var.
Əla bir oyun
bəli terifleyin ela oyundu yeməkləri hazır siz də yükləyin
Yenilməz səviyyələr. Onlar sizə daha az müştəri verir və ya hər şey təkmilləşdirilmiş olsa belə, səviyyəni keçmək üçün kifayət qədər pul qazanmırsınız. Müştərilər və enerji təchizatı almaq üçün faktiki pul xərcləmək üçün hazırlanmışdır. Vaxtımı boşa xərclədim. 80 səviyyədə oynadım. Bu nöqtədə məğlubedilməz səviyyələr növbəti səviyyələrə irəliləyişinizə təsir etməyə başlayır və siz bunu aydın şəkildə deyə bilərsiniz. Silinir.
Bunu sevirəm! Yemək şəkli kifayət qədər böyükdür. Ediləcək. Ancaq bəzən gündəlik tapşırıqlar düzgün işləmir. məs. 5 növbə etmək lazımdır, bu mənim oyunumu yazmayacaq. Həmçinin, qaşıqları yığmaq çətindir. Tədbirləri tamamladıqdan sonra bizə daha çox qaşıq mükafat verməlidir.
Yəqin ki, üç ildir ki, bu oyunu oynayıram. Müəyyən şəhərlərdəki çətinliklərə baxmayaraq, əyləncəli, möhtəşəm və maraqlı idi. İndi mən Dublindəyəm və o "təzə" lobsterlərə görə oyunu davam etdirə bilmirəm. Mən vegetarianam və bütün ət yeməklərinə gözlərimi yumdum, çünki başa düşürəm ki, oyun vegetarianlar üçün deyil. Ancaq canlı heyvanlardan yemək bişirmək, hətta oyunda da mənim üçün çoxdur. Bu oyunu silmək çox üzücü. Səhvlərə görə üzr istəyirik, mən Moskvadanam (oyunda əla iş btw)
2 gün ərzində eyni problem baş verir - yükləmə xətası. Xahiş edirəm bunu daha tez həll edin! Bacardığım hər şeyi sınadım, amma yenə də yükləmə xətası!
Nə olub??? Dünən bu proqram yaxşı işləyirdi. Bu gün hətta açılmayacaq! Bir gecədə xəbərdar olduğum heç bir yeniləmə yoxdur. İndi xoşbəxt deyil!Samsung Galaxy S10 Note
Əvvəllər bu oyunu sevirdim, lakin yenilənəcəyinə görə o, əvvəlcə yenilənməyəcəkdi, sonra nəhayət, yalnız bütün irəliləyişlərimin itirilməsi üçün işlədi. Oyunda xeyli irəlilədim, amma bu, məni başlanğıca qaytardı. Mən hər şeyi itirdim. Beləliklə, mən yenidən başladım, sonra təxminən bir həftə oynamadıqdan sonra, etdiyim yeniləməni mənə təklif etdi və yenidən bütün irəliləyişlərim getdi. Xoşbəxt deyil..
Əladır
Düşünürəm ki, bəzi insanlar bu oyunda o qədər də yaxşı deyil. "Qaşıqlar" gücləndiricilər almaq üçün istifadə olunur. Siz getdikcə qaşıqlar qazanırsınız və ya onları satın ala bilərsiniz. Razıyam ki, bəzi səviyyələr gücləndiricilər olmadan keçə bilməz, lakin mən bu oyuna heç vaxt bir qəpik xərcləməmişəm. Görünür, onlar səviyyələri uyğun bir çətinlikə uyğunlaşdırmaq üzərində işləyirlər.
oyun yaxşıdır və mən hələ də vaxtaşırı oynayıram. Lakin (1) donma meyli ilə bir az səhvdir və (2) təkan vermədən keçə bilməyəcəyiniz səviyyələr var ki, onlar ödəniş etmədən kifayət qədər mövcud deyil. Növbəti səviyyəni keçmək üçün lazım olan təkan almaq üçün kifayət qədər qaşıq almadan əvvəl aşağı səviyyələri təkrarlayan çoxlu sikkələr toplayacaqsınız. Əsəbiləşdirici.
Sea of Thieves Cooking Timer Työkalut ulhl
daha yüksək səviyyələrə çatana qədər əla oyun. siz gücləndiricilərdən istifadə etməyə məcbur olursunuz və ya səviyyələri keçə bilmirsiniz. yük maşını hadisələri gücləndiricilərdən istifadə etmədən mümkün deyil. oyun sizi pul xərcləməyə məcbur etməyə başlayır. problemlər məğlub edilə bilməz və ya səviyyələri tək bacarıq ilə döymək bilməz, bu, artıq. Mən reodayam və marağını itirmişəm. müştərilər heç vaxt yandırdığınız yeməkləri sifariş etməyəcəklər! Qazanmaq üçün dollar məbləğinin tələb olunduğu səviyyəni keçməyiniz üçün kifayət qədər müştəri çıxmır... əyləncə üçün təşəkkür edirik.
Mən oyundan həzz alıram, lakin kifayət qədər müştəri tapılmadıqda həmişə eyni səviyyələri təkrarlamağa nifrət edirəm və sonra məndən həmişə daha çox pul ödəyə biləcəyimə əmin olmaq üçün real valyutadan istifadə etməyim gözlənilir - niyə mənə sadəcə olaraq verdiyim şeyi vermirəm. səviyyəni bitirmək lazımdır?! Həmçinin pancake mağazası çətin tapıldı və ən pisi odur ki, bütün təkmilləşdirmələr pancake mağazası üçün daha bahadır, ona görə də kifayət qədər pul və ya müştərilər əldə edə bilmədiyim üçün uğursuzluq döngəsində ilişib qalmışam.
Bu oyunu silmək lazımdı. Daim cihazımda qəzaya uğradı (xüsusilə Halloween yeniləməsindən sonra). Ancaq ən sinir bozucu şey səviyyələrin qeyri-mümkün olmasıdır. Məsələn, birdən çox gücləndirici almadan Banqkok 38 səviyyəsini qazanmaq mümkün deyil. Mən əlavə 2 dəfə istifadə etdim və hələ də lazım olan bütün bəyənmələri əldə etmək üçün kifayət qədər vaxtım olmadı. Beləliklə, mən bitdim.
Böyük əyləncə. Möhtəşəm qrafika və müxtəliflik. Dörd deyil, üç ulduz verdim, çünki bir şəhəri bitirdikdən sonra növbələri təkrar edərək qazandığınız "pul" ilə heç bir şey edə bilməyəcəyiniz zəhlətökəndir. Ondan qaşıq, konfet və ya digər əlavələr almaq üçün istifadə edə bilməlisiniz, çünki orada oturan bütün $$-ları əldə etmək mənasızdır. Və yeniləmələr AĞIRLIDIR! Çox tez-tez və həmişə vaxtaşırı
Mən 11 yaşlı qızam və fikrimcə, bu oyun heyrətamizdir! Bunu oynamağa başlayana qədər oyun bacarıqlarımın nə qədər yaxşı olduğunu bilmirdim. Daha çox yer aça, başqa yeməklər hazırlaya və çətinliklərlə üzləşə bildiyinizi sevirəm. Bu heyrətamiz bir şərəf olmuşdur. Bu günə qədər ən çox sevdiyim oyundur. Hər kəsin və hər kəsin oynamaq imkanına malik olduğu bu nəfəs kəsən oyuna çaşqınlıq gətirən və düşünən nəşriyyatçılara və insanlara təşəkkür edirəm. Ümid edirəm ki, hər kəs onu mənim kimi sevəcək!
Mən bu oyunu bir müddətdir oynamışam və onu bəyənmişəm, lakin yeni interfeys çox kiçikdir, heç nə görmürəm.
Nə üçün bütün bu vaxtı sikkələr toplamağa sərf etdim ki, Fransada olmasın? Düşünmürəm ki, 300 səviyyəni tamamlayanda səni cəzalandıracaqları bir oyun oynamışam! Niyə oyunçuları yuva mərhələsində təkmilləşdirmələr üçün pul olmadan birinci kvadratdan başlamağa məcbur edirsiniz?Mübadilə məzənnəsi hazırlayın - real məzənnə ilə müqayisə olunsun və pullarımı yeni ölkədə istifadə etməyə icazə verin. Mən demək olar ki, oynamağı dayandırdım, amma bu oyuna 329 səviyyə qoydum.
Mən, həqiqətən, bu oyunun əyləncəli olduğunu düşünürəm, ancaq qaşıq almasanız, hər hansı bir irəliləyiş əldə etmək demək olar ki, mümkün deyil. Tamamilə təkmilləşdirilmiş restoranım var və hələ də irəliləmək üçün ən azı 5 səviyyəni keçə bilmirəm. İrəliləməyə çalışmaq üçün qaşıqlardan istifadə etdiyiniz zaman mən görürəm ki, mən dəfələrlə cəhd etməyə davam etməliyəm və həddən artıq çox pul xərcləməliyəm. Əlimdə olan qaşıqlardan istifadə edəndən sonra oyunu siləcəyəm. Onlar bu oyunu sizə pul xərcləməyiniz üçün açıq şəkildə tərtib ediblər, lakin bu, həqiqətən tamahdır və biznes deyil.
Əyləncə saatları... yeni bir restoran açmaq üçün o bileti almanın həyəcanı, yeni yeməklər "hazırlamaq", tapşırıqları yerinə yetirməkdən məmnunluq. Vaxt keçirmək üçün mükəmməl oyun.
Problemlərlə bağlı tərtibatçılarla təmasda olsalar belə, onlar problemin olduğuna məhəl qoymur və biletləri bağlayırlar. İT sənayesində işlədiyiniz halda, problem hələ də davam edərsə, biletləri bağlamırsınız və “biz bunun bir problem olduğunu bilirik və bir müddətdir ki, bizim tərtibatçılarımız bunun üzərində işləyirlər” kimi axmaq e-məktub göndərmirsiniz. " Bu kifayət qədər yaxşı deyil. Oyun həmçinin səviyyələri tamamladıqda əvvəlki dəsti silməyə və onları yeni səviyyələr kimi yenidən qurmağa müraciət etdi... Honolulu bir imtahandır
Səf dir və pis dir
Mən hər dəfə oyunu yeni planşetimə və ya telefonuma endirəndə o, yeniləmələrə görə oyunun cihazımda əlçatan olmadığını deyir, kimsə bunu düzəltməyə kömək edə bilərmi?
Başqaları ilə razıyam ki, canlar və qaşıqlar əldə etmək çox vaxt aparır. Can almaq üçün qaşıqlardan istifadə etməliyiksə, bəlkə qaşıqlar orada 2-dən, burada 3-dən bir qədər çox almalıdır. Başlamaq üçün əyləncəli oyun, bir növ maraq itirmək. Bilirəm ki, bu, alqı-satqı taktikasıdır.
Bir gündə 5 ulduzdan 3-ə qədər. İş prosesini və isteğe bağlı reklamları sevirəm, lakin müştərilərin 5 saniyəyə qədər səbri var, insanların oyunla sərin olmasına icazə verin, İsa. Bu, rəqabətli bir oyun olmamalıdır, sadəcə bizə istirahət və oynamağa icazə verin.