Post by hobjacycduter on Feb 19, 2022 4:41:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Block Puzzle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Block Puzzle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nekonečné hackování klíčů ▞▞▞
▞▞▞ Block Puzzle 2022 version ▞▞▞
Znovu měním svou recenzi! Tato hra je jedna z mých nejoblíbenějších. Líbí se mi pokročilá úroveň, ale přesto jsem ubral 1 hvězdičku, protože se mi nelíbí změny na další úrovni.
Vbad
Pro mě blbost. tohle není tolik reklam
Dává vám to nové výzvy, ale existují opravdu dobré, protože stále můžete porazit úroveň vytrvalostí!
nakazliva hra😁
Je to hezké, ale má to spoustu reklam, ale je to hezké, když nemáte co dělat
Dobrá hra s pasem. Rád bych také viděl své průměrné skóre, a nejen své vysoké skóre. vysoké skóre znamená „štěstí“ získat ty správné kousky, ale průměr vám napoví, jestli se zlepšujete v tom, jak používáte to, co dostanete.
Není kde ukončit hru, když už nehrajete
Návyková a zábavná, skvělá hra. Hraji každý den, je to opravdu uklidňující po dlouhém dni.
Spousta reklam.. ale je to všechno dobré, hra se mi určitě líbí.
Super!!!
Objevuje se příliš mnoho otravných reklam. Jak si můžeme koupit blokovou logickou hru bez reklam?
zábava a čas letí. Chci jen rotační tlačítko, které můžete získat. líbilo 👍🕑
tato hra svítí🔥 ale přeji si, aby aktualizace nepřišla, protože stará👴 verze se mi líbí lépe👍 než tato, ale je to v pořádku👌, protože tato verze je také dobrá aktualizace 🤩
líbí se mi to
Staženo pro použití proti úzkosti, ale způsob, jakým se váš prst neshoduje s tím, kde je blok zcela zabit účel. Jinak to vypadá na jednoduchou hru.
Pouze pokročilá úroveň této hádanky je dobrá.
Líbí se mi, že mi hra tráví čas, ale doufám, že ve hře budete moci pokračovat, když ji opustíte, nebo aplikaci omylem zavřete.
Hra je zábavná. Líbilo se mi to natolik, že jsem se rozhodl pro nákup „bez reklam“. Reklamy však nezmizely. Několikrát jsme se obrátili na vývojáře se žádostí o pomoc bez odpovědi.
Zatím se to líbí. Jedinou nevýhodou je, že na několik sekund přestane fungovat. Stalo se to dokonce, když jsem psal tuto recenzi.
Myslím, že je to dobré. Mohlo by to být lepší. Není to nic jako tetris a je to trochu nudné. Myslím, že jsou to lepší aplikace. Tohle bych nedoporučoval. Dávám tedy 2 hvězdičky.
Velmi dobrý timepass. Ale důvodem pro 3 hvězdičky bylo, že: Bylo by mnohem lepší, kdybyste si udrželi cíle/úrovně atd.bcz porážet své vlastní vysoké skóre pokaždé je nuda. Ale i tak je to dobré😊
Uhhh
jen dává pořád velké bloky. 6 bloků z 9 nelze umístit. špatný algoritmus...
Block Puzzle புதிர் duvp
ne úplně dobré, ale ne špatné
👍🥰🌞🤩
Dobrá hra, ale vývojář ji musí udělat zajímavou tím, že stanoví čas a dá vyšší chsnce na výhru. Pořád přinášíte věci, které se k sobě nehodí, dělá to hru velmi smutnou a místy nezajímavou
Block Puzzle ধাঁধা wykb
Stejně tak si můžete vybrat typ režimu, který chcete použít, úroveň nebo klasický. Milujte barvu bloků. Bavit se!
Hraji tuto hru před 2 dny a mám 231 reklam za 2 dny pokaždé, když skončím, objeví se 2-1 reklamy, když prohraju Řekni jednu šanci, když se zobrazí 1-2
Hra mě opravdu baví. Ale vždy se to pozastaví...Musel jsem hru mnohokrát restartovat, aby to fungovalo. Je to velmi přitěžující. Snad se problém podaří vyřešit.
Tato hra je zábavná a z nějakého důvodu jsem zjistil, že hraní je tak trochu relaxace
Ice Scream 2: Horror Neighborhood આર્કેડ udjf
Reklamy, které povolujete, jsou nemocné. Jsem na úrovni 800 a vaše reklamy, které povolujete, dnes rozhodně překročily hranici. Ve skutečnosti jsem neplatil za žádné reklamy, ale stále je dostávám. Reklamy jsou otravné, ale hra mě baví. Ale dnes sleduji vaši povolenou reklamu na Dragonscape Adventure a ukazuje osobu, která se snaží spáchat sebevraždu oběšením. To není v pořádku. Tuto hru hrají děti. Tato reklama se přehrávala pokaždé, když jsem potřeboval pokračování ve hře. To vážně chceš dovolit??
Block Puzzle Bulmaca qik
Tohle je moje nejlepší logická hra. Miluji to výjimečně
miluji hru. by měl mít žebříček. denní výzva. aby to bylo konkurenceschopné.
Tato hra je odpočinková a trochu náročná s ohledem na reklamy po nebo uprostřed úrovně
Skvělý relax
Tak těžké získat coiny
Miluji to! Náročné, ale ne přehnaně, takže můžete skutečně vyhrát
Ode mě velmi pěkná hra🙂🙂
Block Puzzle Réflexion xnyj
Výzva mě baví. Zdá se, že algoritmus obtížnosti potřebuje lepší, ale stále skvělou hru
Udržuje vás zaneprázdněné, docela jednoduché, nejlepší na tom je, že nemusíte kupovat doplňky, abyste mohli pokračovat ve vyhrávání úrovní.