Post by hobjacycduter on Feb 19, 2022 4:35:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Puzzle Wings: match 3 games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Puzzle Wings: match 3 games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ искуство ▞▞▞
▞▞▞ Puzzle Wings: match 3 games 2022 version ▞▞▞
ङघ
Тек почео, ускоро ћемо вас обавестити
Управо сам почео да играм добро до сада, веома слатко и одличан начин да губите време...то је 10 за мене
Свиђају ми се критери....веома слатки и шарени...задржава вашу пажњу, лако се игра, веома је лакомислено и забавно...почетак инструкција еацк игара иде брзо...требало би да има више упутстава.... настави са добрим радом...
Пер
Ницক
Била је то слатка игра која ми није била довољно изазовна
Bubble Shooter Mania - Blast Παιχνίδια παζλ bap
смешно
Сада сам почео да играм
досадна игра
Поново ћу да играм само једну улогу када будем могао да играм другу улогу
Апликација се не покреће када чекате 4 она 2 учитава з је такође проблем и не приказује нивое само вас враћа назад 2 на радну површину и не охрабрујем никог да је инсталира
Добра игра, али зауставите се на збирним нивоима као на нивоу 5 и 10, стаје и ако вас пусти да играте да бисте завршили игру.
Веома добар аап 🇮🇳
то је слатка игра забавна за играње
лош си
Игра воли да се замрзне. Веома фрустрирајуће.
Зашто све лоше критике ове игре изазивају
Puzzle Wings: match 3 games Réflexion faji
УСБ
То је в.угодна игра..свиђа ми се в.много . Молим вас, молим вас да ажурирате више острва...🙏🙏
Превише огласа и превише лако, није лоше, али покушајте нешто другачије ако желите изазов
Сјајно...јако слатко😍
Забавно и слатко
سعبابه
Забавна игра за децу
Мотамути
Puzzle Wings: match 3 games Älypelit cjos
Сјајно. Убица времена и глатко
Слатка, али необични огласи значе деинсталирање .. који се односи на све игре које омогућавају оне врсте огласа .. Дакле, нисте сами!
Стално стаје
Како да знам свој код за откуп
Уууу
Играо сам ову игру и дошао сам до нивоа 1674. Повезао сам је са Фацебоок-ом и спустио ме на ниво 363 и одузео 30.000 новчића. Шта се догађа? Заиста не желим да се враћам на ниво 363. Предуго играм ово и стално ажурирам нове нивое. Објасните и поправите. Хвала вам
Дао бих вам више, али неколико пута када сам играо дајете само 100 новчића за колико сам поена освојио, како би било да прво размислите о томе, а ја наставим да играм и обавестите вас ако буде још нешто касније
Puzzle Wings: match 3 games Älypelit nshx
Можете ли да поправите ниво 1913? Хвала
Ја сам дете од 63 године у срцу, и такође волим сваки тренутак. Ово је за мене невероватно забавна игра.
Као што сам рекао раније, ваша игра је срање, и даље се замрзава и када није, затвара игру..... Тако да је стварно срање
ок само ниво 5..не знам како забавно
Сјајно волим то
било је добро док не дођете до одређене тачке и дневне награде не престану.
Лепе игре
Стварно сам волео ову игру веома слатку...Волео сам много😘😘😘
Puzzle Wings: match 3 games Réflexion faji
До сада лако и забавно
Сама игра је добра, али рекламе које се појављују током играња прекривају екран тако да не могу да направим неке потезе, а мораћу да затворим апликацију и поново је отворим, што убија расположење.