Post by hobjacycduter on Feb 19, 2022 4:17:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Papers Grade Please! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Papers Grade Please! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара неограничене токене ▞▞▞
▞▞▞ Papers Grade Please! 2022 version ▞▞▞
Забавно, али сваке две утакмице постоји додатак. Ово ме помало љути, мислим да могу да преживе да нема толико додатака!
Papers Grade Please! Kasual tio
Ова игрица је брутална ,а ево за енглезе мој омиљени гејминг паперс граде
Не можеш да радиш шта хоћеш
У реду је, оно што га ставља доле је зато што часови игара имају потпуно исте предмете, само их понавља изнова и изнова. Осим тога, ништа лоше у томе.
супер игра
Memory2048 APK - Latest version 1.0.8 - Android Apps Game
Papers Grade Please! פנאי zuum
Заиста добра игра, али пуно додатака
Ова Игрица је брутална и зато дајем 5 звезда
то је савршена игра коју сам икада видео на свету
Dijamantski piling bora
Па, нема много о томе. Много реклама и играње је веома свакодневно. Досадиће вам за неколико минута.
Та игра је тако лепа, али проблем је што има толико тога што додаје, проверите је.
Praktična primena Mobile Live Streaming-a putem ...
Једноставно и брзо постаје досадно. Искрено, није тако лоше ако играте без укљученог интернета, али далеко није супер забавна игра.
Мислим да је мали клик
Чини се да је намењен млађој деци, али нека од питања која постављају њима би било тешко да разумеју. И заиста је досадно, у почетку је забавно, али после неког времена нема ничег узбуђеног. Буквално све што урадите је да кажете да ли папир заслужује Ф или А+, а ако погрешно схватите, веома су агресивни. Такође има много огласа! Разумем да игра треба да добије новац и да су огласи начин на који добијају новац, али могу да приуште да стављају мање огласа у игру.
немогуће
супер игрица
Прилично смешно, али то је све што има за то. Превише огласа који прекидају игру, веома се понављају и графика заиста није глатка.
У почетку је била добра утакмица. Сада има В А И превише огласа. Да, могу једноставно да искључим свој Ви-Фи, али када желим да га укључим за мини игре, одмах се ослобађа опције да то урадим, ЧАК и када је мој Ви-Фи укључен. Заиста је досадно. Зато зауставите ову грешку и променићу ову рецензију.
বিভাগ:Trivia. আপডেট করা হয়েছে:2020-09-20. সংস্করণ:3.3.7z. প্রয়োজন:Android 4.0.3 ... Papers Grade, Please!
Не може да ми се инсталира дође до 99 и онда ми пише проблем
Са моје стране ова игра није игра, већ само рекламе. Мислио сам да уживам, али сви огласи су само ту
Питања су била глупа и понављајућа. Неколико добрих, али генерално не много. Такође добар број огласа од 30 секунди. Оцена: 4/10 Деинсталирај
Blocky Car Racer - racing game Corse ryq
помаже ти да научиш и ја га играм цео дан
игрица кида
Мрзим ову игру која квари и када желим да направим оглас да направим бонус ниво, не дозвољава ми то да урадим ово је глупо. Нећу је играти више и нећу је поново играти ако желите да преузмете ова игра зар није срање
Ухх Абдула
Идеја игре је добра, али је тако досадна, можете буквално да гледате 3 рекламе и у суштини завршите игру, постоје ессесивни огласи
Игрица је пре ужасна јер прво имас пре ружан скин и може само да оцењује људе
4 звездице јер је игра на енглеском
Ова игра је тако досадна, ова питања су као за низак ниво, идеја је лепа али како су је направили, лоша је. Чак и једно од питања које су поставили је погрешно, било је са златом, оловом и које је теже, такође превише реклама, ако желите да направите игру потребно је мало времена да је направите, па ће бити забавно, уместо јефтиног квалитета игра.
... songs please uab case study is there an essay for the penn state application. ... my summer vacation essay for grade 4research paper on company law pdf.
Сваки пут када се придружим и притиснем додај не ради, а када је друга рунда увек се замрзне. Тако сам близу да избришем и ову игру, када притиснем дода, замрзне се као да сам пресекао уради било шта и као да сви не чак ме није брига шта ми говоримо поправите игру и ја ћу је поново инсталирати, али за сада НЕ
Paper’s Grade, Please! Grand public zpuf
Једноставно је мрзим, не ради у старту када је купите замрзне се и само је бели екран ужасан апсолутно ужасан и чак није права игра ако желите да добијете игру Не бих се само предомислио. ИГРА ЈЕ УЖАШНА И ГОРЈА ОД ИКАДА
TikTok за Виндовс ПЦ 8.1/10/8/7/КСП/Виста и Мац лаптоп / Apk ...
Свиђа ми се, али помало греши, али је лепо
у почетку је било забавно. Али када играте више нивоа, постаје веома досадно... Графика је заиста лоша, али ову игру је било забавно играти и куповати ствари за учионицу.
Огласи, игра се замрзава
Није ме увек пуштао да играм, обично ме је избацио из игре без разлога