Post by hobjacycduter on Feb 19, 2022 4:14:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ StrikeFortressBox ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ StrikeFortressBox IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти генератор монет ▞▞▞
▞▞▞ StrikeFortressBox 2022 version ▞▞▞
Погане управління в ньому, але це добре
StrikeFortressBox Action cqjd
Це дуже крута гра, але ви повинні збільшити монети, зароблені в боротьбі.
Мені подобається ця гра і все, але мені довелося поставити їй трійку, тому що майже немає нових оновлень та іншого 😒
Вітаємо! Тепер на вашому пристрої Android встановлено ОДНОЧАСНИЙ КРАЇННИЙ КРАСНИЙ ... StrikeFortressBox MOD APK v1.7.51 (Необмежені гроші).
NERF Epic Pranks! Akcja lrma
Додайте більше предметів, режимів та зброї.
якщо є налаштування для зміни hud, це буде чудово
Я просто люблю цю гру, але, будь ласка, і більше карти та багатокористувацького режиму
Ця гра чудова, найкраща мобільна гра FPS, на мій погляд. Єдина недолік - це кількість хакерів (де вони мають нескінченне життя)
Настільки захоплююча і хороша графіка
StrikeFortressBox – Додатки в Google Play
Я збираюся грати, і це виглядає добре, і я знаю, що ви зробили курячу рушницю, тому це має бути добре
Не хороша графіка, але гра хороша
Я люблю цю гру, тому що ми можемо зробити все, що ми можемо грати разом, ми можемо побудувати і воювати
Хороша гра і дуже хороша гра
Це гарна гра, але є деякі помилки, і нам потрібна система друзів і більше карт і операторів, дякую
Його перший раз після добра
Я син Сатьяджіта Бехери Рагіні, будь ласка, пограйте в режимі офлайн і виправте помилки, гра гарна, дякую
StrikeFortressBox Actie ckz
Мені дуже подобається гра, але зробити режим одного гравця необов'язковим.або принаймні P lpp щось на зразок режиму одиночної гри, будь ласка, і дякую...
Шахрайство, минулого разу двічі стягнуто з моєї картки, але очки дали лише за один, а цього разу знову стягнуто двічі, але очок для гри немає
Гра дивовижна. Деякі речі, які викликають проблеми під час гри. Було б набагато краще, якщо ви подивитеся на це: 1. Пляшки з вогнем, шумові гранати та бомби розміщені занадто близько, і випадково кинуті неправильні гранати. Будь ласка, реорганізуйте їх. 2. Вогняні пляшки можуть вбити навіть членів однієї команди. Будь ласка, усуньте цю проблему. Все інше добре. Просто виправте ці дві проблеми.
Найкраща гра, я маю на увазі, що в ній немає помилок чи чогось дратівливого. Мені подобається нове оновлення. Причина оцінки 5 зірок полягає в тому, що вони додали в гру рівнини, нову карту, мій улюблений автомобіль із Meme Wars, Lamborghini та найкраще оновлення для танків. О, і якщо творці цієї гри прочитають це, я просто хочу сказати, продовжуйте так. Незабаром надішліть більше оновлень.
Круто, але зробити так, щоб можна було міняти скін коли захочеш
Проблему з недоступним сервером, будь ласка, виправте, і цю гру перенесіть в автономний режим
Хрін з палкою не гра а хрінь
Зараз з’являється хакер, тому я оцінюю лише 2 зірки. Тепер нова дуже хороша карта стара дуже хороша карта. Тому я люблю цю гру. Тому, будь ласка, не приходьте хакерами.
Ця гра крута, на жаль, вам потрібно розмолоти кілька монет, щоб отримати крутий пістолет
Я можу сказати, що ви наполегливо працювали, хоча щоразу, коли я запускаю гру, вона гальмує, будь ласка, перегляньте цей коментар, щоб ви могли це виправити
Сервери постійно виходять з ладу
Гра крутяк я хачу пабольше абнов пажалуста а ще хачю лазерний автомат і зафіксуйте все баги а то шо це таке?
Дуже класна програма зроблю канал і всі скачали
Це найкраща гра для мене, це як безкоштовний вогонь 👍👍
StrikeFortressBox Action wef
Я поставив 4 зірки цій грі, тому що коли я хочу приєднатися до якогось одного сервера і колись я приєднуюся, це показує, що ви можете приєднатися до приєднання, не вдалося приєднатися до сервера
я видалив цю гру, і коли я її встановлюю, вона не встановлюється, і моя швидкість Інтернету також хороша, будь ласка, виправте це
Будь ласка, додайте меблі, як реальне життя, і, будь ласка, додайте, що ми можемо створювати власні карти та додавати оновлення, що ми можемо сидіти в кріслі і можемо вмикати/вимикати це як речі.
Гра клас 👍👍👍👍
Гм... Гра чудова, але мені потрібно, щоб ви, хлопці, виправили це, машини, 1. якщо гравець їде на машині, голова відкрита, щоб ворог міг застрелити гравця, навіть якщо він у машині, а також про вибух автомобіля , будь ласка, якщо машина вибухне, будь ласка, вбийте гравців всередині неї, щоб це було реалістично, і гармати в машині, будь ласка, полагодьте ракету, ракета така потворна, і танк, чому танк не може повернути вежу, 2 .запит на дружбу, будь ласка, додайте варіант друзів, який буде чудовим, 3.is Одяг, будь ласка, додайте його ❤
Лол, гра така весела, особливо коли ви можете просто породжувати звірів, за винятком того факту, що в стартовому вестибюлі немає музики
Ця гра весела, але коли я заходжу в машину, я не можу вийти, і розриви занадто швидкі
Мені потрібно заблокувати цю гру на моєму планшеті для 3-річних дітей, просто не знаю як
Govno1111111111
Я ставлю 4 зірки, тому що ця гра в цілому хороша, але є лише одна проблема, через яку ми не можемо запросити нашого друга на Battle Royale pvp, як-от pubg, тому потрібно оновити запрошення друга з його/її ім’ям, я дуже розчарований це
Хороша гра, але я рекомендую додати режим зомбі та режим sanbox
Ця гра потворна, вона не спрацює, якщо натиснути кнопку відтворення, вона не спрацює (тому я ставлю 1 ⭐)
Ууууурррррраааааа обнова
Це просто дивовижно. Мені особливо подобається новий монстр і нові гармати.
Чесно чудово, що глюки роблять гру чимось новим. Моя стара проблема, ви можете дуже легко вбити спаун, тому що непереможності немає, коли ви тільки відроджуєтеся. Друга проблема - це нове оновлення, іноді, коли я в бою, я випадково натискаю на молотова, це часто трапляється не тільки, коли ви затримуєте час у бою, кидаючи його, і навіть завдаєте собі шкоди. Це єдина проблема в цій грі. Я дуже сподіваюся, що це буде виправлено ДЯКУЮ
Я досі не можу зрозуміти, чому ця гра має 4.4.. але особисто я вважаю, що це найдурніша гра цього року
Я навіть не можу приєднатися до гри, вона постійно каже, що сервери недоступні
Дуже приваблива гра і легко грати. Я думаю, що ця дуже цікава гра за дуже менше мб. Мені подобається графіка, різні типи транспортних засобів, вертольоти, гармати, і скарга полягає в тому, що іноді гравці застряють між грою, і ми продовжуємо намагатися вбити ці статуї, і поки інші вороги не прийдуть і вб'ють нас з іншого боку . Тож спробуйте щось зробити з цією проблемою, дякую та любіть цю гру з Індії.
Припиніть оновлювати strikefortressbox, якщо ви це зробите, я дам вам 5 зірок